Jongerencoaching

Hoi! 

 Ik weet niet of je dit zelf leest, of je ouder/verzorger, maar voel je welkom. 
 Je tienerjaren noemen ze altijd één van de mooiste tijden uit je leven, maar helaas kan dit heel anders voor je voelen. Er kan van alles zijn waardoor je je niet lekker in je vel voelt zitten, en geloof me, je bent daarin niet alleen. 
 
 Als jij en je ouder/verzorger er voor open staan, voel je dan vrij om contact met mij op te nemen, dan loop ik een stukje met je mee. Samen kijken we wat het beste bij jou past. Ik bied een luisterend oor, nieuwe inzichten, weer krachtig jezelf zijn, zelfvertrouwen, structuur, verbinding tussen jou en je ouders/verzorgers of hulp bij keuzes maken. 
 
 Samen gaan we een traject aan, wat bij jou past en waar ik verschillende coachmethodes inzet, om jou te laten groeien. Ik noem dit traject vaak een avontuur. Een avontuur heeft alles in zich. Spanning, lol, nieuwe dingen proberen, angsten overwinnen en genieten van wat je onderweg tegenkomt. Soms moet je ploeteren, huilen, lachen en uit je comfortzone stappen.
Een avontuur ga je niet alleen aan. En al gaat iedereen door zijn eigen pijn en verdriet heen, je staat er niet alleen voor. Samen komen we er wel! 

 In een vrijblijvende kennismaking kan je altijd je situatie voorleggen, om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Ik heb wel de toestemming van je ouder/verzorger nodig, want zij maken ook deel uit van het traject. 
 
 En voor de ouders/verzorgers: Ook u kan altijd vrijblijvend contact met mij opnemen, om uw situatie voor te leggen. 
 
 Ik zie er naar uit om jou/u te ontmoeten!
 
 Coaching op maat, aansluitend bij jouw verhaal